Blog

Shell Taşıt Tanıma Sistemi (Shell TTS)

Shell Taşıt Tanıma Sistemi (TTS) Nedir? İşletmelerin Akaryakıt İndirimi ve Yakıt Takibi İçin İdeal Çözüm

Shell Taşıt Tanıma Sistemi (TTS), işletmeler için özel olarak tasarlanmış bir akaryakıt yönetim sistemidir. Birden fazla araç sahibi olan şirketler ve işletmeler, araçlarına kolayca monte edilebilen bu cihaz sayesinde tüm Shell istasyonlarında indirimli akaryakıt alabilirler. Buna ek olarak, yakıt kullanımlarını kolayca takip edebilirler ve işletmelerin kontrolü altında tutabilirler.

uzl.com.tr

Shell Taşıt Tanıma Sistemi, işletmelere akaryakıt maliyetlerini düşürme ve verimliliği artırma fırsatı sunar. TTS, akaryakıt alımlarını daha kolay, hızlı ve güvenli hale getirir, aynı zamanda yakıt tüketimi verilerini işletmelerin kullanımına sunar. Bu sayede işletmeler, filolarını daha etkili bir şekilde yönetebilirler. Shell Taşıt Tanıma Sistemi ile işletmenizin akaryakıt yönetimini optimize edin ve tasarrufları hemen hissedin.

Shell Taşıt Tanıma Sistemi (TTS) Avantajları Nelerdir?

Pratik ve Hızlı Akaryakıt Dolum İmkânı

Shell Taşıt Tanıma Sistemi ile, pratik bir şekilde akaryakıt dolumu yapabilirsiniz.

Ödemelerinizi Tek Noktada Kolaylıkla Yapın

Tüm ödemelerinizi tek bir noktada toplu olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Muhasebe İşlemlerinizi Hızlandırın

Aylık toplu fatura ile muhasebe ve idari işlemlerinizi kolayca yönetin, iş yükünüzü azaltın.

Türkiye Genelinde Geniş Hizmet Ağı

Türkiye genelinde yaygınlaşmış 1000'e yakın Shell istasyonu, Taşıt Tanıma Sistemi ile donatılmıştır ve size hizmet sunmaktadır.

Shell TTS Web Sitesi ile Kolay İnternet Üzerinden Yönetim

Akaryakıt tüketiminizi etkili bir şekilde yönetmenin en basit yoludur.

Araçlarınızın Tüm Faaliyetlerine 7/24 Erişim

Gelişmiş bir online yakıt yönetim platformu, araçlarınızın tüm faaliyetlerine her an erişim sağlar.

Shell Taşıt Tanıma Sistemi (TTS) Nasıl Çalışır?

SÖZLEŞME

Sistemi kullanmaya başlayabilmek için önce Shell Taşıt Tanıma sözleşmenizi imzalamanız gerekmektedir. İmzalı ve kaşeli sözleşmenizi Ticaret Gazetesi, Vergi Levhası, İmza Sirküleri ve Araç Kayıt Formu fotokopileri ile Shell Genel Müdürlüğü’ne göndermelisiniz.

BANKA

Taşıt Tanıma Sistemi fatura ödemeleriniz için, firmamızla anlaşmalı bankalardan kredili otomatik ödeme sistemi hesabını açtırmanız yeterlidir. Diğer ödeme şekilleri için satış temsilcinizle irtibata geçiniz.

TAŞIT TANIMA ÜNİTELERİNİN GÖNDERİMİ

Sözleşme ve ekli evraklar firmamıza ulaştıktan sonra, tüm işlemlerinizin onayını takiben 7 iş günü içerisinde taşıt tanıma üniteleri kargo aracılığıyla müşteriye gönderilir.

TAŞIT TANIMA ÜNİTELERİNİN MONTAJI

Akıllı halka ve taşıt kimlik ünitelerinin montajı yetkili servis olan TURPAK tarafından gerçekleştirilmektedir. 4 araç ve üzeri için TURPAK montaj servisini bulunduğunuz noktaya çağırabilirsiniz. Aksi durumda araçlarınızı montaj için TURPAK montaj servisine götürmeniz gerekmektedir.